"Ik beveel Polylood PP aan" - Vilton

“Ik beveel Polylood PP aan”

Water is een geduchte tegenstander. Ook woningen moeten worden beschermd tegen vocht zodat water geen kans maakt. Het aanbrengen van de juiste waterkering vraagt daarom om een planmatige en doordachte aanpak. Vilton denkt graag met u mee over de juiste waterkering, zowel bij het ontwerp als in een latere fase in de bouw.

Chaim Vermaat, uitvoerder bij HSB Bouw, weet wat er nodig is om waterdicht en waterkerend te bouwen. voor het project ‘Holland Park’ in Diemen levert Vilton Polylood PP Loodvervanger én doet Vilton de montage. “Ik heb al eerder gewerkt met Polylood PP en dat bevalt goed. Het is een mooi product en het laat zich gemakkelijk verwerken”, vertelt de uitvoerder. “Voorheen bracht ons zusterbedrijf Deurwaarder de Polylood PP zelf  aan, maar bij dit project doet Vilton dat. De Vilton-monteurs doen dit vakkundig, netjes en snel. Doordat er veel korte verbindingen en kozijnen zijn in dit project, is de waterkering een hoop werk dat Vilton ons uit handen neemt. Het resultaat ziet er keurig uit.”

Voordelen
Een voordeel van Polylood PP is dat het minder lasverbindingen heeft waardoor het snel en gemakkelijk aan te brengen is. Dat levert een flinke tijdswinst op bij lange stukken en dat is belangrijk bij grote projecten. Chaim erkent dit. “Een ander voordeel is dat Polylood PP zich veel gemakkelijker laat vouwen en plooien dan traditioneel lood.” DE HSB-uitvoerder is dus positief over Vilton Polylood PP, zowel over het product als over de verwerkbaarheid. “Ik beveel het product aan bij andere uitvoerders.” Daarnaast is hij positief over de samenwerking met Vilton. “Ik ben content. In de planning gaat het goed en de Vilton-monteurs zijn flexibel en werken als het nodig is extra om de klus af te ronden. Ik hoor ook van collega’s dat ze tevreden zijn over het werk van de Vilton-monteurs. Zo hebben we hier eenervaren voorman rondlopen, een kritische collega. Hij gaf al aan dat hij erg tevreden is over de aansluitingen bij de kozijnen.”

Meer weten?
Betrouwbare waterkeringen laten aanbrengen? Neem contact met ons op voor een toolbox-meeting voor een waterdicht advies.

 

 

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!