Historie van Vilton - Vilton
Historie van Vilton

Historie van Vilton

Vilton ontstond in de jaren zestig vanuit het bedrijf Stokvis & Smits. Dit bedrijf leverde onder meer filtratieproducten, technische weefsels en viltartikelen. De bouwgerelateerde producten verschenen op de markt onder de merknaam Vilton®. Na de overname in 2002 van Stokvis & Smits door de Nedfilter groep, nu Vlint Holding, ging Vilton in 2003 zelfstandig verder onder de naam Vilton B.V.

Vilton ondersteunt zijn partners bij bouwprojecten van begin tot einde. Het levert voor projecten in de bouw en infra de kennis, oplossingen, productsystemen en diensten om projecten optimaal te laten verlopen. We zetten bij ieder project in op kwaliteitsverbetering, versnelling en versoepeling van het bouwproces, terugdringen van bouwkosten en het voorkomen van faalkosten.

Vilton maakt deel uit van de Vlint Holding en is gevestigd op een A-locatie aan de A6 in Lelystad. Een prachtig kantoor van 4.000 m² en een warehouse van 12.500 m² met eigen productiefaciliteiten voor het ontwikkelen, produceren en logistiek verwerken van hoogwaardige bouwmaterialen en -systemen.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij