Academy & Certificering - Vilton
Academy & Certificering

Academy & Certificering

Kennisdeling én kennisoverdracht door persoonlijk contact!

Ontwikkeling staat bij ons op nummer 1!

Het borgen van de (technische) kennis en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden we erg belangrijk, evenals kennisdeling en kennisoverdracht aan klanten, leveranciers, partners en overige relaties. Daarom biedt de Vilton Academy trainingen aan op het gebied van luchtdicht, waterdicht, scheurvrij en het beheersbaar maken van de akoestiek in ruimtes.

Onze medewerkers werken in veel verschillende functies. Zo staan onze collega’s van de montagedienst op de steiger om onze systemen aan te brengen en houden onze engineers zich bijvoorbeeld bezig met het maken van berekeningen van de prestaties van materialen in zowel 2D, 3D en BIM. Onze ervaren specialisten staan in nauw contact met onze klanten en geven advies over oplossingen, productsystemen en diensten om projecten in de bouw, beton of infra optimaal te laten verlopen.

We zetten bij ieder project in op kwaliteitsverbetering, versnelling en versoepeling van het bouwproces, het terugdringen van bouwkosten en het voorkomen van faalkosten. We stellen daarbij zes kernwaarden centraal:
• Constructief
• Co-Creatief
• Deskundig
• Proactief
• Vindingrijk
• Zekerheid

Kennisdeling
Onze collega’s hebben jarenlange ervaring in de bouw, beton of infra. Kennisdeling en kennisoverdracht vinden we erg belangrijk, daarom organiseren we diverse trainingen (theorie en praktijk) waarbij onze ervaren collega’s vanuit hun eigen expertise hun kennis overbrengen op collega’s, klanten, partners en leveranciers. De combinatie van theorie én praktijk zorgt voor een prettige manier van leren en écht resultaat. Zo werken we actief aan het ontwikkelen van talent en blijven we als bedrijf continu in ontwikkeling binnen een uitdagende en steeds veranderde branche.

Faciliteiten
We beschikken over een prachtig kantoor in Lelystad van 4.000 m² en een warehouse van 12.500 m² met eigen productiefaciliteiten voor het ontwikkelen, produceren en logistiek verwerken van hoogwaardige bouwmaterialen en -systemen. Het theoretische deel van onze trainingen vindt in ons auditorium plaats, de praktijktrainingen worden gegeven in onze trainingsruimte.

Ook kennis opdoen?
Wil je meer (product)kennis opdoen over luchtdicht, waterdicht, scheurvrij en akoestische optimaal? Neem contact met ons op!

Jong talent
We zijn een erkend leerbedrijf en investeren graag in het actief ontwikkelen van jong talent. Daarom bieden we elke stageperiode een uitdagende stage, comakership of afstudeeropdracht aan. De begeleiding van de student is afhankelijk van de studierichting. De manager van de betreffende afdeling begeleidt de stagiaire. Daarnaast bieden we ook onderzoeksopdrachten op maat aan. Dit kan bijvoorbeeld een productonderzoek zijn van producten die door ons zelf geproduceerd worden op het gebied van opleggingen, waterkeren en akoestiek. De onderzoeksresultaten zijn voor ons waardevol en gebruiken we voor de doorontwikkeling van onze producten. Zo kunnen we onze klanten en partners nog beter ondersteunen in het bouwproces.

Mogelijkheden voor studenten:
• Snuffelstages voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs
• Comakership en (meeloop)stages op mbo- en hbo-niveau
• Afstudeermogelijkheden op hbo-niveau

Ook hebben we deelgenomen aan ‘De Baas van Morgen’. Dit is een project van JINC, waarbij een scholier uit het vmbo voor één dag het roer overneemt van de directeur. Tevens geven we sollicitatietraining op scholen.

Van stage naar baan
De afgelopen jaren zijn er regelmatig talentvolle afstudeerders doorgestroomd naar een vaste baan binnen ons bedrijf!

Meer info?
Heb je interesse in een uitdagende stage op mbo- of hbo-niveau? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij