Vilton werkt veilig door! - Vilton

Vilton werkt veilig door!

De bouwsector werkt tijdens de coronacrisis door! Dit hebben de ministeries van Binnenlandse Zaken en Milieu en Wonen en Bouwend Nederland vastgelegd in het protocol ‘Samen veilig doorwerken’. Geen lockdown, maar gezamenlijke afspraken zodat er veilig (volgens de richtlijnen van het RIVM) door kan worden gebouwd aan woningen, wegen, bruggen en ziekenhuizen.

Ook Vilton werkt door, zodat uw bouw- of infraproject, met inachtneming van de (veiligheids)regels vanuit het RIVM, niet stil komt te staan. Uiteraard staan daarbij de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, klanten en ander personeel op bouwplaatsen voorop.

Op de bouwplaats
Dit betekent dat de Servicedienst medewerkers van Vilton zich houden aan het ‘Samen veilig doorwerken’-protocol. Onze medewerkers:
•  Gaan met 1 persoon per bus naar de bouwplaats en zorgen ervoor dat hun bedrijfsbus schoon en geventileerd is.
•  Houden 1,5 meter afstand en schudden geen handen. Bij overleg blijven ze op minimaal twee armlengtes van elkaar.
•  Werken in vaste kleine teams en nemen de hygiënemaatregelen strikt in acht. Ook het gereedschap wordt ontsmet.
•  Schaften­ verstandig. Niet in de drukke bouwkeet, maar bijvoorbeeld buiten of (alleen) in hun bus.

Op kantoor
We zijn er ook op kantoor voor u in een voor onze medewerkers veilige setting. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn voor u telefonisch en per mail bereikbaar voor advies, engineering en orders.

We hebben voldoende producten en productsystemen op voorraad. Indien nodig kan onze productie, met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen maatwerk produceren.

We hebben er vertrouwen in dat we deze periode met deze maatregelen samen veilig doorkomen.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!