Bouwtijd verkorten - Vilton
Bouwtijd verkorten

Bouwtijd verkorten

Bouwtijd verkorten met prefabsystemen en onze servicemonteurs
Vanzelfsprekend levert Vilton op tijd. Maar we gaan nog een stap verder. We doen er alles aan om uw bouwfase te verkorten en te optimaliseren. Dat doen we op drie manieren: door prefab systemen, de inzet van ervaren vakmensen én het verschaffen van de juiste systeeminformatie waardoor zich geen fouten voordoen.

Prefab systemen
Door een breed aanbod van prefab bouwsystemen is Vilton in staat projecten eenvoudig te versnellen. Vilton maakt in de eigen fabriek diverse systemen op maat, zoals:

Loketten
Pecafil verloren bekistingen
Schuimbanden
ISO-SEB akoestische opleggingen
Combilood

Door onze ruime ervaring worden deze systemen in de juiste vormen en maten geleverd en zijn ze eenvoudig aan te brengen op de bouwplaats.

Technisch advies
Bij de producten en systemen van Vilton zit altijd een duidelijke omschrijving. Vraagt de toepassing van een product goede planning of projectspecifieke engineering? Dan voorzien we u graag van technisch advies, BIM-modellen en/of bestekteksten. Vilton is op deze manier partner van architecten, constructeurs, werkvoorbereiders, uitvoerders en projectleiders.

Efficiënt werken met Vilton Services
Wilt u compleet ontzorgd worden? De vakmensen van Vilton Services kennen de systemen van Vilton tot in detail en zijn hierdoor in staat deze zeer snel aan te brengen en daardoor de bouwtijd te verkorten. Ze voorkomen bovendien montagefouten, zoals verkeerd toegepaste detailleringen, akoestische lekken of het gebruik van tapes die niet hechten door verkeerde weersomstandigheden. De inzet van Vilton Services versnelt het bouwproces en voorkomt faalkosten.

 

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij