De BIM-modellen van Vilton - Vilton
De BIM-modellen van Vilton

De BIM-modellen van Vilton

Een project in BIM plannen en uitvoeren? Voor Vilton geen probleem. Onze engineers laten graag hun producten en oplossingen zien. Zo voorkomen ze miscommunicaties en garanderen een efficiënt bouwproces. Bovendien weet u door onze heldere ontwerpen precies wat u krijgt voor u een product op de bouwplaats toepast.

De Vilton engineers tonen en ontwikkelen onder meer opleggingen met rubber of EPDM elastomeer. Met hulp van Revit geven ze tevens loketten weer en helpen ze actief bij het nadenken over de waterafvoer van een gebouw. Ook voor het akoestisch bouwen van Vilton Silent Building is het een belangrijk instrument. Akoestische wandpanelen en opgehangen plafonds kunnen bijvoorbeeld in BIM getoond worden. Het aanleggen van zwevende vloeren verloopt bovendien soepel en snel doordat de engineers van Vilton uitgedachte legplannen in BIM ontwikkelen.

Vilton heeft zijn engineers laten opleiden door softwareontwikkelaar en adviesbureau Itannex. Dit bureau ontwikkelt onder andere software voor BIM en is een belangrijke vertegenwoordiger van Autodesk. Onze engineers zijn hierdoor goed op de hoogte van ontwerp- en planningsprogramma’s voor de bouw.

Meer weten? Neem contact op met ons en vraag naar onze BIM-modellen.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij