Beton & Infra - Vilton
Beton & Infra

Beton & Infra

Vilton’s nieuwe en bewezen constructieve oplossingen voor de beton & infra sector

In de beton & infrasector wordt veel werk verzet: complete landschappen veranderen van functie als een snelweg, viaduct of brug wordt gerealiseerd. Dankzij langdurige werkvoorbereiding, planning en engineering wordt de bouwtijd zo veel mogelijk beperkt. Dit geldt ook voor de civiele sector. Veel van dit werk wordt gedaan door toeleverende partijen, zoals Vilton dat al jaren een sterke speler is in de woningbouw- en utiliteitsector. Veel van de kennis, ervaring en ontwikkelde productsystemen zijn – met de nodige veranderingen – uitstekend bruikbaar voor civiele en infrastructurele werken. Bekisten, opleggen, scheurvrij en waterdicht bouwen en dilatatie staan ook aan de basis van infrastructurele projecten, net zoals in de woning- en utiliteitsbouw, waar Vilton zijn sporen heeft verdiend.

Co-creatief
Naast product- en systeemoplossingen is het meedenken met de klant misschien wel de grootste kracht van Vilton. Om zo co-creatief oplossingen te bedenken die het werk constructief beter, sneller en efficiënter laten verlopen. Dankzij kennis van zaken, een goede inschatting van risico’s, goed advies en degelijke engineering is Vilton in staat om werkwijzen te versimpelen, te vergemakkelijken en te versnellen. Niet omdat het vak eenvoudig is, integendeel. Maar omdat wij weten waarover wij het hebben en ons vastbijten in een probleem om het op te lossen. We voelen ons én zijn ook vaak onderdeel van het projectteam, zodat we echt kunnen meedenken.

De kracht van Vilton
Vilton is in ieder stadium van het bouwproces betrokken; van het engineeren, produceren en leveren tot en met het installeren van een betrouwbare oplossing. Doordat Vilton over een team van eigen monteurs beschikt, kan Vilton de productoplossingen zelf aanbrengen. Snel, vakkundig én met garantie. Wie voor Vilton kiest, kan rekenen op een zorgeloos bouwproces.

Nieuwe Vilton Catalogus Beton & Infra
In de nieuwe Vilton Catalogus voor Beton & Infra vindt u ruim 100 pagina’s met nieuwe en bewezen constructieve oplossingen voor de beton- en infrasector. Goede producten en werkende systemen. Maar de kracht zit in onze mensen én in onze aanpak. Daarover spreken we u graag. Persoonlijk, want daarmee maken we het verschil.

Nodig ons gerust uit voor een gesprek over de uitdagingen in uw project, dan lossen we ze samen op. Bent u benieuwd naar de Vilton Catalogus Beton & Infra?

Vraag deze dan hier aan.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij