Overzicht bouwbeurzen 2022 & 2023 - Vilton

Overzicht bouwbeurzen 2022 & 2023

Vilton is dé betrokken partner in de bouw. Onze constructieve oplossingen voor afdichting, bekisting, verankering, waterkering, dilatatie, opleggen en akoestiek ondersteunen de bouwsector bij het neerzetten van bouwprojecten van de hoogste kwaliteit. Juist dáárom volgen wij de ontwikkelingen in de bouwbranche en nemen wij deel aan de diverse bouw-, beton-, gevel- en prefab beurzen. 

We zetten onze expertise in bij projecten in onder andere de bouw-, infra- en betonsector. Bij deze projecten zijn we van begin tot het eind betrokken en leveren we kennis, oplossingen, productsystemen en diensten die ervoor zorgen dat de kwaliteit van het project gewaarborgd is.

Aankomende vakbeurzen voor de bouwbranche

We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de bouw en de industrie. Ook delen we graag onze kennis en informatie over onze nieuwste producten met collega’s en klanten. Daarom bezoeken we verschillende vakbeurzen en hebben we zelf ook regelmatig een stand op relevante beurzen.

Wilt u op de hoogte blijven van de aankomende vakbeurzen? We houden onderstaande lijst up-to-date zodat u gemakkelijk in één overzicht kunt zien welke bouwgerelateerde beurzen eraan komen. Wij zijn zelf ook aanwezig bij een deel van deze beurzen, met een eigen stand en/of als bezoeker.

Voeg specifieke bouwbeurzen gemakkelijk toe aan je agenda via de  ‘kalender’ knop.

Aanwezig Vakbeurs Datum Locatie Kalender
☑ Kortrijk Xpo, België 26 april, 2022 Expo Houten, Houten
☑ Gevel 22 Vakbeurs. Standnr. 04.B045 31 mei t/m 2 juni, 2022 Jaarbeurs, Utrecht
☑ Beton Event 2022. Standnr. 6 14 juni, 2022 Van Nelle Fabriek, Rotterdam 📅
ESEF Maak Industrie 30 aug t/m 2 sept, 2022 Jaarbeurs, Utrecht 📅
☑ Prefab Beurs. Standnr. G046 11 t/m 13 oktober, 2022 Brabanthallen, Den Bosch 📅
BouwXPO 12 t/m 14 november, 2022 Kortrijk Xpo, België 📅
InfraTech 2023 17 t/m 20 januari, 2023 Ahoy, Rotterdam 📅
Infra Relatiedagen Hardenberg 7 t/m 9 februari, 2023 Evenementenhal, Hardenberg 📅
☑ Bouwbeurs 2023. Standnr. Hal 11 B.082 6 t/m 10 februari, 2023 Jaarbeurs, Utrecht 📅
Vakbeurs Sportaccommodaties 2023 9 maart, 2023 Expo Houten, Houten 📅
Vakbeurs Openbare Ruimte 30 maart, 2023 Brussels Expo, Brussel 📅
BAU München 17 t/m 22 april, 2023 Trade Fair Center, Messe München 📅
Techni-Mat 6 en 7 maart, 2024 Kortrijk Xpo, België 📅
Beton Event 2022
Op dinsdag 14 juni vindt de Beton Event 2022 plaats van 10.00 tot 18.30 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Dit netwerkevenement is dé plek voor de beton(bouw)sector van Nederland om andere professionals en bedrijven te ontmoeten, te netwerken en ideeën uit te wisselen. Aanmelden kan via de website van Beton Event.

PREFAB 2022
Van 11 tot 13 oktober 2022 kunt u in de Brabanthallen in Den Bosch terecht voor PREFAB, vakbeurs en kennisplatform voor professionals in off-site bouwen en renoveren. Meer weten over pre-fabricage binnen de burgerlijke- en utiliteitsbouw? Aanmelden kan via de website van PREFAB.

Data en tijden:
Dinsdag 12 oktober 08:00 – 16:45
Woensdag 13 oktober 10:30 – 16:00
Donderdag 14 oktober 10:00 – 16:00

Bouwbeurs 2023
We kijken alvast een jaar vooruit naar de BouwBeurs 2023. Deze vindt plaats in Jaarbeurs, Utrecht, van 6 tot en met 10 februari 2023. Met meer dan 75.000 bezoekers, 675 exposanten en meer dan 500 kennissessies is dit één van de grootste bouwbeurzen voor de branche. Bezoek de website van BouwBeurs 2023 voor meer informatie.

Wanneer is de volgende bouwbeurs?
Ontvang een signaaltje als deze lijst wordt geupdate. Schrijf u in voor de nieuwsbrief of meld u aan voor onze RSS-feed. Zodra er een beurs toegevoegd wordt, ontvangt u een melding in uw inbox.

Ontmoet Vilton op de beurs
Als architect, constructeur of aannemer bent u op zoek naar hoogwaardige producten, deskundige adviezen en innovatieve oplossingen. Vilton biedt de technologie en de kennis om u te ondersteunen bij uw project. Bekijk onze diverse case studies voor voorbeelden. Een beurs is de perfecte locatie om kennis te maken met onze producten en diensten. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en eisen en we zorgen er samen voor dat we uw project naar een hoger niveau tillen.

Wilt u niet wachten tot u ons tegenkomt op een beurs, maar direct contact opnemen? U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)88 88 77 122 of per mail via info@vilton.nl.

Oplossingen voor de bouwsector

Afdichting
Gedegen afdichting is onmisbaar bij ieder bouwproject. Afdichting voorkomt onder andere vochtproblemen en garandeert een goed leef- en werkklimaat. Daarnaast worden er verschillende eisen gesteld aan de afdichting; wij zorgen ervoor dat u voldoet aan bijvoorbeeld de EPC-norm. Wilt u uw project sneller laten verlopen? Onze ervaren monteurs van Vilton Services nemen graag (een deel van) de werkzaamheden van u over.

Lees meer over afdichting

Bekisting

Met de bekistingen van Vilton bespaart u tijd, terwijl u gegarandeerd het optimale resultaat behaalt. Doordat we tevens gespecialiseerd zijn in verankering en afdichting, kunnen we totaaloplossingen bieden die sneller en beter werken dan traditionele systemen. U kunt bij ons terecht voor onder meer poerbekisting, randbekisting, kolombekisting en meer. We houden zelf voorraden en beschikken daarnaast over eigen productie- en assemblagefaciliteiten. Zo kunnen we snel en flexibel inspelen op uw wensen.

Lees meer over bekisting

Verankering

Verankering is een niet te onderschatten onderdeel in ieder bouwproject. In ons assortiment vindt u onder meer betonkoppelsystemen, hijsvoorzieningen met schroefdraad en met flexibele draad en meer verbindingssystemen.

Lees meer over verankering

Waterkeren

In de bouw is waterkering een onderdeel waar goed over nagedacht moet worden. Vilton ontzorgt u hier graag bij, zowel tijdens de ontwerpfase als in de uitvoerende fase. Onze innovatieve systemen, zoals Combi-lood®, zorgen ervoor dat water buiten de deur blijft. 

Lees meer over waterkeren

Dilatatie
Als professional in de bouw kent u het belang van een goede uitzetvoeg. Kruip- en krimpbewegingen in betonconstructies moeten opgevangen worden, zodat scheuren voorkomen worden. Het kiezen van de juiste dilatatievoeg is bepalend voor het succes van uw project. Vilton biedt een groot assortiment aan voegen en profielen, waaronder krimpscheurprofielen, expansievoegen en dilatatieprofielen.

Lees meer over dilatatie

Opleggen
Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van gewapend en voorgespannen beton in de bouw. Dit zorgt ervoor dat opleggingen óók steeds belangrijker worden. De juiste flexibele oplegging zorgt ervoor dat de stabiliteit van de constructie gewaarborgd blijft, terwijl er wel verplaatsingen en rotaties mogelijk zijn. Wij bieden verschillende soorten opleggingen aan, waaronder opleggingen van vilt en ongewapende en staalgewapende elastomeer opleggingen

Onze ervaren engineers kijken met u mee naar uw project en zorgen ervoor dat u het juiste type oplegging gebruikt. 

Lees meer over opleggen

Akoestiek
Een van de eerste zaken om goed over na te denken bij het bouwen van bijvoorbeeld een hotel, een sportzaal of een concertruimte is de akoestiek. Vanaf de fundering van het gebouw houden we rekening met een stille constructie. Zo minimaliseren we geluidsoverlast op zoveel mogelijk vlakken, zodat bijvoorbeeld liften, inpandige horeca of technische ruimtes niet voor overlast zorgen. Middels geluidsisolatie zorgen we ervoor dat de akoestiek in de ruimte optimaal is en een lage nagalmtijd heeft. 

Vilton heeft alles in huis om u te voorzien van het juiste advies, het juiste product en zelfs om de oplossing voor u te installeren. Onze ingenieurs kijken samen met u naar uw project en adviseren u over de beste oplossing.

Lees meer over akoestiek

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij