De nieuwe Vilton webshop is live! - Vilton

De nieuwe Vilton webshop is live!

Vilton introduceert vol trots een gloednieuwe webshop voor particulieren, zzp’ers en kleine aannemers! Vanaf nu kunt u online gemakkelijk en snel een uitgebreid assortiment aan professionele materialen inkopen. Denk aan benodigdheden voor akoestiek, opleggen bouwvilt & rubber, beschermen, afdichten en waterkeren. Onze nieuwe webshop is gebouwd om u zo goed en gemakkelijk mogelijk te helpen: u vindt er een zeer compleet aanbod van onze producten. Daarnaast voegt u met één druk op de knop het gewenste product aan uw winkelwagen toe. Het bestellen van kwalitatieve en betrouwbare bouwmaterialen was nog nooit zo eenvoudig.

Wat verandert er?
Onze service en advies blijven ongewijzigd. Wel wordt het nóg gemakkelijker om aan de slag gaan met de materialen van Vilton. Het bestellen van producten kunt u vanaf nu zelf online regelen wanneer het u uitkomt. Daarnaast informeren en inspireren wij met blogartikelen over het toepassen van verschillende materialen en geven we adviezen over onze producten. Op de nieuwe webshop van Vilton vindt u:
● Een compleet overzicht van onze producten.
● Een online verzameling van producten die eenvoudig online te bestellen zijn.
● Een uitgebreider assortiment met materialen voor diverse toepassingen.
● Informatie en adviezen over onze producten in de vorm van blogartikelen. Zo weet u precies welke materialen interessant voor u zijn en hoe u de kwaliteit van uw projecten kunt waarborgen.

Vertrouwde service van Vilton
Hoewel onze webshop is vernieuwd, zijn onze kennis en vertrouwde service nog altijd zoals u van ons gewend bent. De specialisten bij Vilton hebben de juiste vakkennis en zijn zeer deskundig op het gebied van constructieve systemen. Soms kan een situatie vragen om een passende oplossing: hier denken wij graag met u mee! Neem gerust contact met ons op.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij