Nieuw: Vilton introduceert Bouwlijm GR - Vilton

Nieuw: Vilton introduceert Bouwlijm GR

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in de bouw. Daarom introduceert Vilton een nieuwe bouwlijm: Bouwlijm GR. Het huidige product, Bouwlijm SE, is aangepast en met milieuvriendelijke ingrediënten hebben we er een nieuwe lijm samengesteld. Hierdoor voldoet het product aan de BREEAM-specificaties en wordt de uitstoot van vluchtige organische stoffen beperkt.

Bouwlijm GR voor bouw en industrie
De nieuwe bouwlijm is een hoogwaardige en universele verlijmings- en afdichtingskit, op basis van MS-polymeer. Bouwlijm GR is geschikt voor het verlijmen van verschillende bouwmaterialen. Denk hierbij aan steen, beton, glas, gips, EPDM, PU, PVC, harde kunststoffen, koper, lood en metalen. Na uitharding verandert de lijm in een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Specificaties van Bouwlijm GR:
● Blijvende elasticiteit
● UV-, vocht- en schimmelbestendig
● Overschilderbaar
● Sterke hechting zonder primer op veel ondergronden
● Neutrale uitharding, bijna geurloos
● Oplosmiddel-, siliconen- en isocyanaatvrij
● Universeel toepasbaar
● Geschikt voor EPDM

Certificering
Bouwlijm GR is ECI en A+ gecertificeerd. Hiermee voldoet het aan de BREEAM-specificaties genoemd in het hoofdstuk ‘Gezondheid en welzijn’, Hea 02 Kwaliteit van de binnenlucht, met betrekking tot de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS).


Beschikbaarheid en levering
De nieuwe groene bouwlijm zal de oude Bouwlijm SE vervangen. De bouwlijm is verkrijgbaar in kokers à 290 milliliter en in dozen met 24 kokers. U schaft Bouwlijm GR eenvoudig aan in onze webshop.

Wenst u meer informatie over de Bouwlijm GR? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij