Luchtdicht bouwen door Vilton - Vilton
Luchtdicht bouwen door Vilton

Luchtdicht bouwen door Vilton

Kwaliteit en ontzorging
Vilton is de expert in luchtdicht bouwen. Ons team kan het luchtdicht maken van een gebouw geheel voor zijn rekening nemen. We denken mee over de detaillering van uw bouwproject, leveren de benodigde middelen en kunnen desgewenst met eigen monteurs de luchtdichte detaillering aanbrengen. Onze technisch adviseurs, engineers en monteurs weten door hun jarenlange ervaring en goede opleiding precies wat nodig is om gebouwen te beschermen tegen de infiltratie van lucht, water en geluid.

Vilton biedt hoge kwaliteit producten:
• door het beste systeem te selecteren voor ieder detail
• door zorgvuldig producten te monteren met oog voor weersomstandigheden
• door als eigen producent van bouwmaterialen productkwaliteit streng te monitoren

Vilton biedt personeel:
• met jarenlange ervaring en een goede opleiding
• met een VCA-certificaat
• dat betrokken is op het project

Vilton ontzorgt klanten maximaal:
• door planning en organisatie aan onze werkvoorbereiders over te laten
• door weersonafhankelijke montage
• door advies en montage op basis van situatie en geplande detaillering

Complete pakketten voor luchtdicht bouwen
Bij Vilton kunnen zowel individuele producten als complete servicepakketten voor luchtdicht bouwen worden afgenomen. Vilton werkt met het V4-systeem en levert bijpassende productpakketten. Dit zijn complete servicepakketten voor de afdichting van kozijnen, wanden, dakkappen, vloeren, inclusief de afdichting van de kruipruimte. Met het V4-systeem biedt Vilton een pasklare oplossing en is de luchtdichting in één keer goed geregeld. Met deze productpakketten biedt Vilton producten die zorgen dat gebouwen waterkerend, waterdicht en luchtdicht zijn. Zo worden vochtproblemen voorkomen en garanderen we een prettig leef- en werkklimaat in gebouwen die voldoen aan de eisen van BENG.

Voordelen van luchtdicht bouwen
Soms denkt men dat luchtdicht bouwen ongezond is. Frisse lucht is toch belangrijk? Dit is een begrijpelijke misvatting. Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen ongewenste filtratie en ventilatie. Bij in- en exfiltratie dringt lucht oncontroleerbaar een gebouw in of verlaat lucht op ongewenste wijze het gebouw. Bij ventilatie wordt doelbewust lucht in een gebouw gebracht door roosters, ramen of door een mechanische ventilatie-installatie.

Benieuwd naar het Vilton V4-systeem? Download hier de Vilton Luchtdicht bouwen brochure.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij