Kwaliteit gegarandeerd met Vilton en Migua - Vilton

Kwaliteit gegarandeerd met Vilton en Migua

Vilton is per 2022 officieel dealer van de hoogwaardige producten van het Duitse Migua, fabrikant in voegprofielen. De samenwerking vormt een waardevolle aanvulling op de bestaande diensten van Vilton als bouwpartner. Migua staat wereldwijd bekend om haar kwalitatieve materialen, waar Vilton de engineering én montage van kan verzorgen. Daarbij is ook prefabricage mogelijk, waardoor de bouwtijd vermindert en installaties op maat kunnen worden gemaakt. Het familiebedrijf Migua past goed bij Vilton als kwaliteitspartner. Zo streven beide partijen naar hoogwaardige kwaliteit, een optimaal bouwproces en tevreden gebruikers.

Project Zandkasteel in Amsterdam
Afgelopen februari is Vilton gestart met werkzaamheden bij project Zandkasteel in Amsterdam, waarbij de vloerprofielen van Migua reeds zijn toegepast. Bij de transformatie van het kantoorgebouw heeft Vilton de afgekeurde profielen vervangen door type FP 55/35 dilatatieprofielen, inclusief brandwerend koord. Lees hier meer over het project en de rol van Vilton als bouwpartner.

Beton Event 2022
Op dinsdag 14 juni is Vilton aanwezig op Beton Event 2022 in Rotterdam, een evenement voor de beton(bouw)sector in Nederland. Wij vertellen u hier graag meer over de samenwerking met Migua. Bezoek de website voor meer informatie en tickets. Tot dan!

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij