Snel en efficiënt bekisten door Vilton Services - Vilton

Snel en efficiënt bekisten door Vilton Services

Bekisten door Vilton Services
Onze goed opgeleide en ervaren monteurs hebben veel ervaring met bekistingen van Pecafil, watervast karton, trapeziumvormig plaatstaal en wellen geprofileerd plaatstaal. Wie het bekisten aan Vilton overlaat, kan rekenen op een snelle bouwfase, minder kraantijd, lichtere arbeid en daardoor kostenbesparingen.

Preform
Preform is een bekistingssyteem bestaande uit een staalmat met, afhankelijk van de eisen, verschillende staafdiktes. Hieromheen is een polyethyleen krimpfolie aangebracht. Vilton produceert deze bekistingen op maat in de fabriek. Preform is de snelste vorm van bekisten op de markt. En als het montagewerk door de ervaren monteurs van Vilton wordt uitgevoerd, is nog een extra efficiëntieslag gegarandeerd. Onze monteurs zorgen dat de prefab onderdelen snel en zorgvuldig in elkaar worden geschoven en maken waar nodig uitsparingen.

Randbekisting
Voor het opstorten van een breekplaatvloer kan Vilton stalen randbekistingen plaatsen en randbekistingen van Pecafil. Daarbij zorgen de Vilton monteurs dat de rand met spanbanden perfect wordt afgesteld en goed is bevestigd, waardoor een vloer de gewenste vorm krijgt. Vilton monteurs zorgen tevens voor de gewenste hoeken in het materiaal door de bekistingen te knippen en te buigen. Op deze manier zorgt Vilton voor kwaliteit en een versnelling van het bouwproces.

Kolombekisting
Vilton heeft een breed scala aan MONOTUB’s in zijn assortiment. Deze bekistingsystemen van watervast karton zijn in diverse vormen verkrijgbaar (vierkant, rechthoekig, spiraal). Ook zijn er uitvoeringen met rits voor snellere plaatsing. En er zijn MONOTUB’s voor opstort van funderingspalen. Bij inzet van Vilton Services zorgen onze monteurs dat de kolommen exact op de juiste positie komen en dat de kolommen goed op de vloer aansluiten.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij