Waterkeren door Vilton Services - Vilton

Waterkeren door Vilton Services

Verstand van waterkerende oplossingen
Vilton is producent en leverancier van waterkerende producten als lateislabben, polylood, combilood en traditioneel lood. Doordat onze monteurs jarenlange ervaring hebben met deze producten en goed opgeleid zijn, kunt u door hen rekenen op een perfecte waterkering in uw gebouw.

Werken met lood, combilood en loodvervangers
De monteurs van Vilton kunnen op vrijwel alle plekken van een gebouw lood, Combilood of de loodvervanger Polylood toepassen. Ze doen dit bijvoorbeeld bij platdakaansluitingen, galerijen en balkons. Omdat ze dagelijkse werken met deze waterkerende materialen passen de Vilton monteurs ze snel en efficiënt toe. En doordat de systemen van Vilton sowieso al garant staan voor het versnellen van de bouwfase, wordt uw bouwproces verder geoptimaliseerd.

De plaatsing van lateislabben
Als lateislabben niet goed worden bevestigd, vallen ze naar beneden en komt er water in de spouw. In slabben die te veel ruimte krijgen, kan water komen te staan. Als Vilton monteurs de lateislabben plaatsen komen zulke problemen niet voor. De monteurs werken zorgvuldig en zorgen dat de scherpe hoeken van bijvoorbeeld geveldragers niet door de slabben heen steken. Met Vilton kunt u rekenen op een perfect afgewerkte waterkering.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!