Waterdicht bouwen door Vilton Services - Vilton

Waterdicht bouwen door Vilton Services

Een waterdichte aanpak
Vilton weet als geen ander wat belangrijk is voor waterdicht bouwen. Als producent en leverancier van diverse waterdichte systemen zorgt Vilton voor een gegarandeerd goede dichting van woningen, kantoren en vele andere soorten gebouwen. Onze adviseurs brengen graag samen met u in kaart welke producten in uw situatie nodig zijn en zorgen dat de eigen monteurs van Vilton deze producten perfect aanbrengen.

Waterdicht bouwen met tapes
De Vilton monteurs werken dagelijks met de diverse tapes uit het eigen assortiment en kennen het materiaal goed. Door hun veelvuldige gebruik van bijvoorbeeld WILU Fleece en Butylband, werken ze ook bijzonder snel en efficiënt. Ze weten wanneer er een primer moet worden aangebracht en ze vermijden dat tapes scheuren door scherpe randen. Ook rollen ze de tapes na plaatsing zorgvuldig aan. Zo ontstaat een maximale hechting van de tapes en kunnen opdrachtgevers vertrouwen op een waterdicht eindresultaat.

Waterdicht bouwen met vloeibare dichtingsmaterialen
Vilton werkt ook met vloeibare dichtingsmaterialen. Vaak met als doel zowel een waterdichte als luchtdichte gevel te creëren. Ook hierbij kan op vakmanschap worden gerekend. Wanneer Vilton Services Liquid Rubber aanbrengt, zorgt het dat het een egale spreidingslaag creëert. En wanneer bijvoorbeeld polymeer kit wordt toegepast, vergeten de Vilton-monteurs geen enkele kier of naad. Zo is kwaliteit gegarandeerd.

Waterdichte ondergrondse betonconstructies met bentonietmatten
Om waterdichte ondergrondse betonconstructies te creëren, kan Vilton gebruikmaken van de Bentex Bentonietmat. Dit is een zelfdichtende mat die bestaat uit 2 lagen polypropyleen geotextiel met een inlage van bentoniet. De mat wordt voor het betonstorten geplaatst en voorkomt dat vuil en vocht bij het beton of de wapening kan komen. Vilton kan met eigen monteurs de matten bevestigen en waar nodig voorzien van extra bentonietkorrels.

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!