Bezoek ons op de Vakbeurs Prefab! - Vilton

Bezoek ons op de Vakbeurs Prefab!

Van 12 t/m 14 oktober staan de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van Prefab, dé vakbeurs voor off-site bouwen en renoveren.

Natuurlijk zijn wij hier met een stand aanwezig (05.E056). Tijdens de beurs introduceren wij nieuwe productsystemen geschikt voor de prefab industrie, zoals de Vilton Polylood-PP slabben, de Vilton Dakvoet, Vilton Airtight, Vilton Airtape, Vilton Firetape en de Vilton WSW (Woningscheidende wand).

Nieuwe productsystemen voor de prefab
De Vilton Polylood-PP slabbe is een alternatief voor de loodslab en wordt toegepast als waterkering bij lateien boven gevelopeningen, bij galerij- en balkonaansluitingen. De standaard rollengte is 4 meter, maar de Polylood-PP slabbe is nu ook verkrijgbaar in rollengte 6,60 meter. Deze rollengte maakt het mogelijk om nóg meer meters, zonder lasverbindingen, te maken. Snelheid van werken én zekerheid van waterdicht.

Daarnaast zijn ook de Vilton Dakvoet, Vilton Airtight, Vilton Airtape, Vilton Firetape en Vilton WSW (Woningscheidende wand) nieuw in ons assortiment. Deze productsystemen zijn net zoals de Vilton Polylood-PP slabbe zeer geschikt voor prefab bouwen. Ze hebben een uitstekende luchtdichtheid, zijn zeer duurzaam en snel aan te brengen, waarbij bouwaansluitingen eenvoudig luchtdicht te krijgen zijn.

Wil je weten hoe we onze kennis, oplossingen en productsystemen op het gebied van prefab bouwen, semi-industrieel bouwen en modulair bouwen inzetten? Kom langs bij onze stand op de Vakbeurs Prefab, we praten je graag bij!

Klik op de banner voor gratis toegangskaarten!

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!

    Werken bij