De 7 voordelen van Polylood PP - Vilton

De 7 voordelen van Polylood PP

Een gebouw kan goed ontworpen zijn, stevig gebouwd en vakkundig afgewerkt, maar het wordt pas écht waterdicht met een deskundig aangebrachte waterkering.

Vilton heeft 25 jaar ervaring met loodsystemen en -vervangers en is als producent en leverancier van waterkerende systemen zoals Polylood PP, Polylood en Combi-lood expert op dit gebied. Zo bent u verzekerd van een waterkerende laag voor de aansluiting in gevels, bij dakpannen, schoorstenen, dakkappellen en kozijnen.

Polylood PP is een bekend en gewaardeerd alternatief voor lood in de bouw. Kent u de voordelen van Polylood PP al?

1 Gemakkelijk aan te brengen
Polylood PP wordt verwerkt en bewerkt als traditioneel bladlood. Met als grote verschil dat Polylood PP, doordat het minder lasverbindingen nodig heeft, snel en gemakkelijk aan te brengen is. Polylood PP is eenvoudig in de gewenste vorm te kloppen en te buigen en doordat er minder lasnaden zijn, is er minder risico op lekkage. In grote projecten levert het gebruik hiervan een flinke tijdswinst op en dalen de verwerkingskosten.

2 Milieuvriendelijk
Polylood PP is gemaakt van polymeer rubber en een aluminium strekmetaal. Het is recyclebaar, UV- en ozonbestendig en niet schadelijk voor het milieu en de gezondheid. Lood is een voor de gezondheid schadelijke stof, een loodvervanger als Polylood PP is daarom een verstandige keuze.

3 Vier kleuren
Polylood is verkrijgbaar in vier kleuren: grijs, zwart, terracotta en bruin. De waterkerende laag aan de buitenzijde van de gevel is dus altijd perfect aan te passen aan de kleur van het metselwerk. Esthetisch geheel verantwoord dus!

4 Licht in gewicht
Met lood in weer en wind de steiger op? Dat is toch zo’n 27 kg die omhoog moet worden getild! Met Polylood PP is dit gesjouw verleden tijd: het weegt maar liefst 70% minder dan traditioneel lood. Een groot voordeel in combinatie met het aanbreng gemak van Polylood PP.

5 Lagere aanschafkosten
Polylood PP is goedkoper in aanschaf dan bladlood. En positief: door het gebruik van een loodvervanger neemt de kans op looddiefstal af. Het komt immers nog regelmatig voor dat lood wordt gestolen van de bouwplaats of zelfs van gebouwen.

6 Maatwerk
Polylood PP wordt door Vilton in de eigen fabriek gemaakt en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Ook loketten kunnen prefab geleverd worden, compleet gesneden en gevouwen op maat. Dit scheelt niet alleen veel werk, maar verhoogt ook de kwaliteit. Kiest u voor prutsen op de steiger of voor prefabben?

7 Expertise & garantie
Vilton heeft 25 jaar ervaring met loodsystemen en -vervangers. Polylood PP is een bekend en gewaardeerd alternatief voor lood in de bouw. U kunt Polylood PP zelf aanbrengen. Of u kunt dit met garantie laten doen door de ervaren monteurs van Vilton Services. Zo wordt u als klant ontzorgd en bent u verzekerd van kwaliteit.

Meer informatie?
Betrouwbare waterkeringen laten aanleggen? Vraag het de experts van Vilton! Wilt u meer lezen over Polylood PP loodvervanger of een van de andere waterkerende systemen, lees dan verder op deze pagina.

 

Wilt u dat wij contact opnemen?

Laat uw naam en
telefoonnummer achter!